10 tips til en kulere sommer

Bymiljøetaten

Med disse aktivitetene vil helgen virke kjedelig uten.

Opplev Oslo Foto: Bymiljøetaten

Det er mye en kan finne på her i byen. Enten det er trening, leking eller grilling i gresset. Det er vanskelig å finne på ting å gjøre nå som hjernen er i feriemodus. Fortvil ikke; Opplev Oslo at your service!

Jeg skal gi deg top 10 tips til aktiviteter for sommeren. Kom deg ut og grip dagen!

 

Her er 10 ting du kan gjøre denne helgen!

10. 

http://nyhetsrom.bymiljoetaten.no/opplevoslo/slakk-line-i-vaterlandsparken/

I enden av Akerselva finner du Vaterlandsparken. Her kan du trene både kropp og hjerne ved å utfordre deg i slakk line eller et parti i sjakk.

 

9. 

Klatring og lek i Bygger’n aktivitetspark

Byggern aktivitetspark er en skjult perle mellom Haugenstua Torg og Høybråten stasjon, som ble åpnet i 2015.

 

8.

Nyt ærverdige Kampen park

Kun et par minutters gange fra Tøyen T-banestasjon finner du Kampen park. Parken ble opprettet på slutten av 1800-tallet og har en idyllisk beliggenhet.

 

7. 

Frisbeegolf på Muselunden

Muselunden er et gressområde som byr på mye forskjellig til enhver årstid. På sommeren er frisbeegolf en svært populær aktivitet blant alle aldre.

 

6. 

Sykkeltur til Store Åklungen

Hvis du ønsker deg ro, frisk luft og bademuligheter i skogen, men ikke ønsker å gå eller sykle langt, er Åklungen et fint og lett tilgjengelig turmål.

 

5.

Trening og moro på Bislett og Lille Bislett

Bislett stadion er en flott treningsarena for deg som vil løpe på bane eller bruke tribunetrappene til å gå, hoppe eller løpe deg i form.

 

4.

http://nyhetsrom.bymiljoetaten.no/opplevoslo/voldslokka/

Voldsløkka er et stor gressområde, sentralt på Bjølsen, med muligheter for alle mulig fritidsaktiviteter. Sommer og vinter.

 

3. 

http://nyhetsrom.bymiljoetaten.no/opplevoslo/frognerbadet-mer-enn-et-bad/

Frognerbadet fylte 60 år som hele byens utebad i juni 2016. Men det som før bare var et badeanlegg har nå også flere andre friluftstreningstilbud.

 

2.

Skating i Skur 13

Skatehallen Skur 13 åpnet for allmennheten 13. april 2016, etter å ha vært arena for en rekke av verdens beste skatere under X Games i februar.

 

1.

Piknik og bading på Sørenga sjøbad

Hva kan vel være bedre enn å ta en dukkert på badestranda midt i byen? Sørenga sjøbad er ikke bare byens nyeste badestrand, men også den mest sentrale.