Krampen på Kampen

Bymiljøetaten

Da var vi i gang. Oslos feteste sommerjobb har startet og når finværet slår til så griper vi sjansen!

Opplev Oslo Foto: Bymiljøetaten

Første turen går til Kampen Park. En liten gåtur fra Tøyen t-banestasjon og 77 meter over havet ligger denne herlige perlen med utsikt over Oslo. Hvordan kan man utnytte denne parken tenker du sikkert. Jo, det har vi funnet ut av!

I parken er det nemlig to bordtennisbord som står til disposisjon. Så ta med noen bordtennisrekkerter og baller og ta et lite slag i solsteiken, slik vi gjorde. 

Kampen Park Bortennis Foto: Bymiljøetaten

Om det er trening du er ute etter så er det mulig å ta en intensiv bordtennis-match eller litt hopptrening i trappene opp til parkens høyeste punkt, Plaskedammen.

Slapp av og nyt parken

Kampen Park Gå tur Foto: Bymiljøetaten Kampen Park Grille Foto: Bymiljøetaten

Kampen Park Sole seg Foto: Bymiljøetaten

Selvfølgelig er det mulig å slappe av i parken, nyte solen og parkens flotte omgivelser, grille eller gå tur.

Om man ikke ønsker å gå helt til topps kan man gå til den gamle Damvokterboligen nord i parken. Bygget er nå Damvokteren friluftsbarnehage, men står slik som det gjorde i 1886 da det ble brukt som tjenestebolig.

Kampen Park er selvfølgelig bare en av Oslos mange parker og også kun en smakebit på hva vi i Opplev Oslo kommer til å finne på denne sommeren.

Med turer planlagt til blant annet Huk, Verdensparken, Frognerbadet og Akerselva på langs vil vi gi mange godbiter på hva der er å finne på i denne flotte byen.

I tillegg kommer vi til å ha konkurranser gående både på Instagram, Facebook og der vi er. Da er det bare å delta!

Om du har lyst til å følge med på hvor vi er rundt om i Oslo eller trenger litt inspirasjon til hva man kan finne på i sommer kan du følge det fantastiske teamet mitt på:

Det er mye å ta seg til her i byen. Vi kan hjelpe deg med å finne ut hva det kan være.

God sommer!

[wp_posts_carousel template=”light.css” post_types=”post” all_items=”15″ show_only=”id” exclude=”” posts=”” ordering=”asc” categories=”” relation=”and” tags=”” show_title=”false” show_created_date=”false” show_description=”false” allow_shortcodes=”false” show_category=”false” show_tags=”false” show_more_button=”false” show_featured_image=”true” image_source=”thumbnail” image_height=”100″ image_width=”100″ items_to_show_mobiles=”4″ items_to_show_tablets=”5″ items_to_show=”6″ slide_by=”2″ margin=”5″ loop=”true” stop_on_hover=”true” auto_play=”true” auto_play_timeout=”800″ auto_play_speed=”800″ nav=”false” nav_speed=”800″ dots=”false” dots_speed=”800″ lazy_load=”false” mouse_drag=”true” mouse_wheel=”false” touch_drag=”false” easing=”linear” auto_height=”false” custom_breakpoints=”:”]